Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία: Κωνσταντίνος Σ. Μαρκογιαννάκης
Διακριτικός Τίτλος: Markogiannakis Energy
Έδρα: Μάρκου Πορτάλιου 21, Ρέθυμνο | ΤΚ: 74133
ΑΦΜ: 164283731
ΔΟΥ: Ρεθύμνου
Αρ. ΓΕΜΗ: 160447350000

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το κατάστημα Markogiannakis-Energy.gr είναι ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα με προϊόντα και εφαρμογές σε προϊόντα θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιακής ενέργειας, φωτοβολταϊκών και πάσης φύσεων μηχανολογικών μελετών που εδρεύει στο  Ρέθυμνο – επί της οδού Μάρκου Πορτάλιου 21 – με τηλέφωνο επικοινωνίας 28310-55887. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.markogiannakis-energy.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Γενικά

Το www.markogiannakis-energy.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.markogiannakis-energy.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στο www.markogiannakis-energy.gr. Η εμφάνιση των τελευταίων στον διαδικτυακό τόπο ή τρίτων συμβεβλημένων με αυτόν μερών δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική).

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι εν λόγω Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης καθώς και η χρήση αυτής της Ιστοσελίδας θα διέπονται από τους νόμους της Ελλάδος. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με την παρούσα Ιστοσελίδα είναι τα Δικαστήρια του Ρεθύμνου.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Το www.markogiannakis-energy.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας. Ταυτόχρονα δε φέρει καμία ευθύνη για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το www.markogiannakis-energy.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το www.markogiannakis-energy.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Στα πλαίσια καλής πίστεως και για την δική σας προστασία, σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραστική του αξία, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων στο 28310-55887  ή με e-mail στο info@markogiannakis-energy.gr.

Παραγγελίες

Γενικά

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται οι αποστολές των παραγγελιών καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών μεταξύ 10.00 π.μ.-17.00μ.μ.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και το Φ.Π.Α. Το www.markogiannakis-energy.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το www.markogiannakis-energy.gr μέσω email ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

Τροποποίηση της παραγγελίας

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει άλλα προϊόντα.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (όπως καιρικές συνθήκες, έλλειψη στοκ προμηθευτή, τελωνείο κ.α.) όπως και σε τυχών προβλήματα ή υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών, η εταιρία (Markogiannaki-energy.gr) απαλλάσσεται των ευθυνών της και οφείλει άμεσα να ενημερώσει άμεσα τον πελάτη (εντός 2 εργάσιμων ημερών).

Εγγύηση

Σε όλα τα εμπορεύματα προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή, τα κύρια στοιχεία της οποίας αναγράφονται στην περιγραφή του εμπορεύματος. Εάν, πριν πραγματοποιήσετε μία αγορά, έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν ή τον χρόνο της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του www.markogiannakis-energy.gr.

Αποστολή προϊόντων – Έξοδα αποστολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με οποιαδήποτε εταιρία μεταφορών εξυπηρετεί την εκάστοτε παραγγελία. Η επιλογή του τρόπου γίνεται πάντα με απόφαση της εταιρίας, εκτός εάν ο πελάτης επιθυμεί τρόπο αποστολής με δικά του μέσα, οπότε και πρέπει να επικοινωνεί τηλεφωνικά με την εταιρία. Η παράδοση γίνεται το πολύ σε 5 εργάσιμες από την αποστολή των εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 6 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι 1 έως 3 ημέρες.

Τα έξοδα αποστολής μεταβάλλονται ανάλογα την τοποθεσία, ενώ αποστολές γίνονται σε όλη την ελληνική επικράτεια με μεταφορική εταιρεία της επιλογής μας. 

Ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας του.

Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά, ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για το ακριβές κόστος της παραγγελίας του.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου εφ’ όσον υπάρχει πρόσβαση μέσω ανελκυστήρα και εφ’ όσον η παράδοση εξυπηρετείται μέσω της εταιρίας. Για ογκώδη αντικείμενα η αποστολή των οποίων εξυπηρετείται μέσω εταιρίας μεταφορών, η παράδοση πραγματοποιείται στην είσοδο της πολυκατοικίας ή της μονοκατοικίας του πελάτη. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για κάθε περίπτωση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν σας από την έδρα της εταιρίας μας, χρεώνεστε μόνον το κόστος του προϊόντος σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Ακόμη και αν ένα προϊόν εμφανίζεται ως διαθέσιμο, ο πελάτης υποχρεούται να έρχεται σε τηλεφωνική επαφή με την εταιρία μας, πριν από την παραλαβή του προϊόντος του από την έδρα μας, καθώς οι διαθεσιμότητες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 28310-55887 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Υπαναχώρηση, ακύρωση παραγγελίας και επιστροφές προϊόντων

Ι. Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεσθε  με τα έξοδα μεταφοράς και επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε μαζί με τα νόμιμα παραστατικά (δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο πώλησης ή απόδειξη λιανικής πώλησης) και τη συσκευασία που συνόδευαν το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Είδη ελαττωματικά ή διαφορετικά από την παραγγελίας σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση.  
ΙΙ. Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, ακύρωσης παραγγελιών ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία, υποχρεούστε-για φορολογικούς λόγους-να μας γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 τους λόγους επιστροφής, ακύρωσης ή άρνησής σας .
 
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος αυτή μπορεί να γίνει μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες.

Πολιτική επιστροφών

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και έχει αποσταλεί το προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή του τότε επικοινωνήστε μαζί μας την ίδια ημέρα και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Η διεύθυνση της εταιρίας θα αποφασίσει εάν γίνει αποδεκτή η ακύρωσή της. Επιστροφή χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο για προϊόντα τα οποία επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, και με δεδομένο ότι δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία καθώς και ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.

Εγγύηση
Σε περίπτωση βλάβης προϊόντος η οποία οφείλεται σε αστοχία υλικού ή κατασκευαστικό λάθος, και με δεδομένο ότι ισχύει η εγγύηση του προϊόντος, ο πελάτης εξυπηρετείται από τον εκάστοτε αντιπρόσωπο-εισαγωγέα που είναι άλλωστε και ο πάροχος της εγγύησης. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για το χρόνο επισκευής ή αντικατάστασης του ελαττωματικού ή εσφαλμένου υλικού. Επίσης, τα έξοδα μεταφοράς για το προς επισκευή ή αντικατάσταση προϊόν βαρύνουν είτε τον πελάτη είτε τον πάροχο της εγγύησης, ανάλογα με τους όρους κάθε αντιπροσώπου.

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Cookies
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει τη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics. Μέσω της υπηρεσίας κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης της ιστοσελίδα μας, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου της Google.

Το “Cookie” είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) του πελάτη από ένα διακομιστή (web server) και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστής του/της πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημα του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα markogiannakis-energy.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορές. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του markogiannakis-energy.gr.