Όλες οι

Λύσεις

στον Κλιματισμό

Το Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές.
Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν μόνο οι ακόλουθες κατηγορίες συσκευών

Η επιχορήγηση παρέχεται μέσω επιταγών (vouchers) του Προγράμματος, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αγορά νέας συσκευής σε καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών και να καλύψουν ένα μέρος της συνολικής δαπάνης.
Για κάθε αγορά νέας συσκευής με επιδότηση, δημιουργείται παράλληλα η υποχρέωση παράδοσης μίας παλιάς προς ανακύκλωση που ανήκει στην ίδια κατηγορία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, επιλέξτε την κατάλληλη ενότητα που αντιστοιχεί στο ρόλο σας.

Διάλεξε ένα Brand

*Τα voucher του Προγράμματος “Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή” εφαρμόζονται επί της αρχικής τιμής των προϊόντων και δεν συνδυάζονται με υπάρχουσες προσφορές εντός της ιστοσελίδας μας. 

Γιατί να επιλέξεις εμάς;

0 +
Χρόνια Εξειδίκευσης
0 +
Ολοκληρωμένες Αιτήσεις
Δωροεπιταγή Οικιακού Κλιματισμού*

Χρειάζεσαι βοήθεια με την επιλογή του κλιματιστικού σου?

*Η δωροεπιταγή/κουπόνι αφορά επιλεγμένα προϊόντα Ηλιακών Θερμοσιφώνων, με χρονική ισχύ 6 μήνων και αφορά το Πρόγραμμα Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα. Κάθε δωροεπιταγή είναι προσωπική και ονομαστική στα στοιχεία του εκάστοτε πελάτη, δικαιούχο του Προγράμματος Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή. Κάθε πελάτης μπορεί να λάβει έως μία δωροεπιταγή και δεν μπορεί να την εξαργυρώσει παραπάνω από μία φορά. Η εξαργύρωση της επιταγής δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές και εφαρμόζεται επί της αρχικής τιμής των προϊόντων.