Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης, αλλά και εν γένει των ενεργειακών συστημάτων, από το 1986 στην πόλη του Ρεθύμνου. Η KEDROKAL είναι μία από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που εντάχθηκαν στο δίκτυο της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ, όντας αποκλειστική αντιπρόσωπος  της στο νομό Ρεθύμνου. Ιδρυτής της KEDROKAL είναι ο Στυλιανός Μαρκογιαννάκης, μηχανολόγος με σπουδές στο Aeronautical Engineering of Chealsea College της Αγγλίας.

Με σταθερή προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να δίνουμε λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού (κεντρικού – ατομικού) αλλά και ηλιακής ενέργειας . Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει και εισάγει η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, καθώς και ό,τι απαιτείται για υδραυλικές εγκαταστάσεις και επεξεργασία νερού.

Επιπλέον, εμπορευόμαστε και εξάγουμε όλα τα επώνυμα προϊόντα των πιο γνωστών Οίκων του εσωτερικού και του εξωτερικού, διασφαλίζοντας για εσάς κορυφαία ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, στόχος μας είναι η ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση του κοινού με λύσεις πρακτικές, οικολογικές και κυρίως οικονομικές, που είναι ικανές να καλύψουν οποιαδήποτε απαίτηση.