Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης και της ηλιακής ενέργειας, αλλά και εν γένει των ενεργειακών συστημάτων και των μηχανολογικών μελετών, από το 1986 στην πόλη του Ρεθύμνου. Η KEDROKAL είναι μία από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που εντάχθηκαν στο δίκτυο της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ, όντας αποκλειστική αντιπρόσωπος  της στο νομό Ρεθύμνου. Ιδρυτής της KEDROKAL είναι ο Στυλιανός Ε. Μαρκογιαννάκης, Μηχανολόγος Μηχανικός με σπουδές στο Aeronautical Engineering of Chelsea College της Αγγλίας. Πλέον την φιλοσοφία της επιχείρησης ακολουθεί από το 2019 και ο Κωνσταντίνος Σ. Μαρκογιαννάκης, Ενεργειακός Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός με σπουδές στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Με σταθερή προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, είμαστε σε θέση να δίνουμε λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού (κεντρικού – ατομικού) αλλά και ηλιακής ενέργειας . Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει και εισάγει η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ, καθώς και ό,τι απαιτείται για υδραυλικές εγκαταστάσεις και επεξεργασία νερού.

Επιπλέον, εμπορευόμαστε και εξάγουμε όλα τα επώνυμα προϊόντα των πιο γνωστών Οίκων του εσωτερικού και του εξωτερικού, διασφαλίζοντας για εσάς κορυφαία ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, στόχος μας είναι η ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση του κοινού με λύσεις πρακτικές, οικολογικές και κυρίως οικονομικές, που είναι ικανές να καλύψουν οποιαδήποτε απαίτηση.